Walbeschoeiing Landal Natuurdorp Suyderoogh

In Landal Natuurdorp Suyderoogh hebben wij bij een vakantievilla de geïmpregneerde paalschot walbeschoeiing vervangen door duurzame kunststof walbeschoeiing. Ook hebben wij de oude geïmpregneerde vlonder vervangen door een duurzame hardhouten vlonder. In eerste instantie was de parkcomissie skeptisch ten opzichte van de kunststof walbeschoeiing maar toen we eenmaal klaar waren, waren ze erg enthousiast over de duurzame kunststof walbeschoeiing. In tegenstelling tot geïmpregneerde paalschot walbeschoeiing gaat deze kunststof walbeschoeiing niet 20 maar minimaal 50 jaar mee. 

Meer informatie

100 Meter beschoeiing in Scharmer

Bij een administratiekantoor in Scharmer mochten wij 100 meter beschoeiing plaatsen. Ook hebben wij 1000m2 bestrating met parkeerplaatsen aangelegd. 

Meer informatie

Tuin, walbeschoeiing en tuinhuis in Boornbergum

In Boornbergum heeft de walbeschoeiing specialist een kunststof walbeschoeiing aangelegd. Ook hebben wij een tuihuis met veranda, voorzien van alle luxe, geplaatst. Het resultaat mag er wezen!

Meer informatie

Kunststof walbeschoeiing in Bolsward

In Bolsward hebben wij een kunststof walbeschoeiing met hardhouten gordingsbalk met verankering geplaatst.

Meer informatie

Kunststof walbeschoeiing Hoogkerk

In hoogkerk hebben wij een kunststof walbeschoeiing geplaatst inclusief grondwerk. Door de walbeschoeiing hebben deze bewoners er 30m2 extra leefbare tuin bij gekregen.

Meer informatie

Walbeschoeiing en tuinhuis met veranda Opeinde

In Opeinde hebben wij voor 2 woningen de walbeschoeiing mogen vervangen door nieuwe FSC gekeurde hardhouten damwandwalbeschoeiing. De bewoners kunnen nu hun boten op een veilige manier aanmeren in hun prive haven. Om extra oppervlakte te creeeren hebben achteraf langs de steiger een grondkering gerealiseerd. Hierdoor hebben wij het hoogteverschil kunnen opvangen. Naast de hardhouten steiger hebben wij een robuuste larikshouten tuinhuis met veranda gebouwd. 

Meer informatie

Kunststof walbeschoeiing Kollum

In een nieuwbouwwijk in Kollum hebben wij een tuin voorzien van kunststof walbeschoeiing. Deze kunststof walbeschoeiing heeft een levensduur van minstens 50 jaar. Naast de beschoeiing mochten wij ook de grondwerkzaamheden en de tuin inrichten. 

Meer informatie

Kunststof walbeschoeiing Stiens

Bij een klant aan de Staande Mastroute nabij Stiens hebben wij een kunststof walbeschoeiing mogen realiseren met daarbij een aanlegsteiger en een terras bij het water. Daarnaast mochten wij een luxe larikshouten carport plaatsen.

Meer informatie

Walbeschoeiing Sint Nicolaasga

In Sint Nicolaasga hebben we bestaande betonnen walbeschoeiing vervangen met een hardhouten damwand beschoeiing. Na het realiseren van de walbeschoeiing mochten we ook het grondwerk en de tuinaanleg verzorgen.

Meer informatie

Walbeschoeiing en steigers de Wilgen nabij Drachten

Voor een klant die woonachtig is in de Wilgen (nabij Drachten) hebben wij de aanleg van kunststof walbeschoeiing, steigers en een boothelling mogen verzorgen. Daarnaast mochten we ook het grondwerk verzorgen. 

Meer informatie

Hardhouten vissteiger Schildmeer Steendam

Deze vissteiger is voorzien van hardhouten palen van wel 8 meter lang. Reden hiervoor is dat de ondergrond bestaat uit veen. Deze werkzaamheden zijn vanuit het water uitgevoerd met behulp van een grote rups kraan. Wij hebben deze vissteiger in opdracht van Oosterhof Holman en waterschap Hunze en Aa´s uitgevoerd.

Meer informatie

Walbeschoeiing Drachten

Deze sterk verwilderde tuin in drachten kon wel een opknapbeurt gebruiken. Na het leeghalen van de tuin bleek dat de gehele walbeschoeiing aan vervanging toe was. De walbeschoeiing is de basis van uw tuin. Voordat u de tuin gaat aanleggen moet eerst de walbeschoeiing aangelegd worden. 

Meer informatie

Damwand en steiger in Uitwellingerga

In Uitwellingerga hebben wij 25 meter damwand van 5cm dik geplaatst. De oude steiger was aan vervanging toe. Deze hebben wij verwijderd en in plaats hiervoor hebben wij een nieuwe aanlegsteiger geplaatst. Deze is voorzien van 45mm dik hardhouten dekdelen. Dit geeft het geheel een robuuste uitstraling en heeft een lange levensduur. 

Meer informatie

Kunststof walbeschoeiing Kollumerzwaag

In Kollumerzwaag hebben wij oude geïmpregneerde beschoeiing vervangen door duurzame kunststof walbeschoeiing. 

Meer informatie

Kunststof walbeschoeiing met hardhouten steiger

Voor een tevreden klant in Heerenveen hebben wij 20 meter kunststof walbeschoeiing verzorgd. De tuin was aan vervanging toe en hebben deze dan ook grondig aangepakt. Naast de kunststof walbeschoeiing hebben wij dan ook de complete tuinaanleg gedaan. Hier is gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals hardhout, kunststof en natuursteen. Dankzij de duurzame ledverlichting kunnen deze mensen ook 's avonds genieten van deze tuin. 

Meer informatie

Hardhouten vlonder met boothelling

In de wijk Zuiderburen in Leeuwarden hebben wij de bestaande vlonder uitgebreid en voorzien van houten dekdelen en een degelijke boothelling. Door middel van een lier kan de klant de boot zelfstandig op de kade trekken. Aan de andere zijde van de tuin hebben wij nog een aanlegsteiger gerealiseerd. Om de tuin kindvriendelijk te houden hebben wij de walbeschoeiing omringd met een hardhouten hekwerk met gegalvaniseerd gaas. 

Meer informatie

Paal schot beschoeiing Windschoten

Deze nieuwbouwwoning in Windschoten heeft jarenlang te koop gestaan omdat de tuin rondom niet voorzien was van beschoeiing. Door beschoeiing aan te brengen in de tuin is het bruikbare oppervlakte van de kavel verdubbeld en makkelijk te onderhouden. Ook hebben wij de complete tuinaanleg verzorgd.

 

Meer informatie

Beschoeiing Heerenveen

Voor deze vrijstaande woning in Heerenveen hebben wij de oude geimpregneerde beschoeiing vervangen met duurzame kunststof beschoeiing. Op de foto's is te zien dat de oude beschoeiing niet meer in takt was. De nieuwe kunststof beschoeiing is verankert door middel van trekstangen. Dit zorgt er voor dat de beschoeiing niet weg zakt door de grond druk en de bebouwing die er op komt. In de kunststof beschoeiing zijn ronde vuren palen geplaatst. Omdat deze palen onder de waterlijn staan rotten ze niet weg en gaan ze tientallen jaren mee. 

Meer informatie

Walbeschoeiing Boarnburgum

In Boarnburgum hebben wij een hardhouten paalschot walbeschoeiing gerealiseerd. Deze klanten waren bij ons terecht gekomen door recenties van buurtgenoten waarbij wij ook de walbeschoeiing hebben aangebracht. 

Meer informatie

Kunststof damwand voor vijver

Voor deze vrijstaande villa in Scharmer hebben wij de vijver mogen voorzien van een nieuwe kunststof damwand. In totaal hebben wij hier 40 meter kunstof damwand geplaatst. Deze klus was binnen een week geklaard inclusief het aanbrengen en egaliseren van nieuwe aarde.

Meer informatie

Aanleg walbeschoeiing fierljep schans

De fierljep vereniging van Buitenpost kreeg groen licht om een nieuwe jeugdschans te maken op hun trainingsterrein. Voor deze fierljep schans mochten wij de paal schot walbeschoeiing realiseren. 

Meer informatie

Walbeschoeiing bij boerderij

Bij een boerderij hebben wij de gracht mogen voorzien van een hardhouten paalschot walbeschoeiing. 

Meer informatie

45 Meter paal schot beschoeiing

5 Jaar geleden had deze klant nieuwe beschoeiing aan laten leggen door een erkend bedrijf. Helaas bleek dat deze beschoeiing niet goed aangelegd was waardoor zand en grond wegspoelden met als gevolg dat de fundering van het huis hierdoor verzakte. Hierdoor verzakte de aanbouw. De oude beschoeiing hebben wij verwijderd en hiervoor in plaats hebben wij 45 meter nieuwe beschoeiing verzorgd van 1.20m hoog. Na het plaatsen van deze beschoeiing hebben wij de grond aangevuld en de gehele bestrating opnieuw aangelegd. Door de verzakking was de riolering ook kapot gegaan. Ook dit hebben wij opnieuw aangelegd. Na het plaatsen van een hardhouten hekwerk, het aanbrengen van de graszoden en diverse beplanting was deze klus weer geklaard en hebben wij er weer een tevreden klant bij. Hier uit blijkt maar weer dat het plaatsen van beschoeiing specialistisch werk is!

Meer informatie

Kunststof walbeschoeiing Heerenveen

In Heerenveen hebben wij deze duurzame kunststof damwand geplaatst. Deze overbescherming is gemaakt uit een 100% gerecycled kunststof en het biedt een volwaardig en uitermate duurzaam alternatief voor oeverbescherming uit staal of hardhout. De levensduur van deze kunststof walbeschoeiing is minstens 50 jaar. Dit komt omdat de palen van deze beschoeiing niet in aanraking komen met zuurstof. 

Meer informatie

Kunststof walbeschoeiing Wirdum

Deze kunststof walbeschoeiing met hardhouten gordingsbalk en hardhouten afdekplank zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Binnen een dag hebben wij de oude beschoeiing vervangen door deze kunststof walbeschoeiing. 

Meer informatie

Steiger in Eelderwolde

Een klant waar wij afgelopen jaar een hardhouten vlonder hebben aangelegd was zo tevreden dat wij dit jaar een steiger mochten verzorgen. Deze steiger is ook weer gemaakt van duurzaam hardhout. Voordat de steiger geplaatst mocht worden moest er eerst een vergunning aangevraagd worden bij het waterschap. Zij hebben vervolgens toestemming gegeven om een steiger te plaatsen van 1.20m bij 4.70m. 

Meer informatie

Aanleg steiger met walbeschoeiing Hoogkerk

In Hoogkerk hebben wij een tuin mogen voorzien van een nieuwe steiger met hardhouten damwand. De totale lengte van de steiger bedraagt 30 meter. 

Meer informatie

Walbeschoeiing Irnsum

De tuin van deze twee-onder-een-kapwoning in Irnsum was totaal verwilderd. De oude walbeschoeiing was verkeerd aangelegd en was aan vervaning toe omdat hij verrot was op de waterlijn. Wij hebben de grond afgegraven en afgevoerd en de walbeschoeiing vervangen met een hardhouten paalschot walbeschoeiing. Uiteraard hebben wij vervolgens de graszoden ook nog verzorgd. Deze klant uit Irnsum is verzekerd van jarenlang plezier van deze investering. 

Meer informatie

Walbeschoeiing en tuinaanleg Meerstad

Voor deze twee-onder-een-kapwoning hebben we de walbeschoeiing als 1 project aangelegd. Naast een grote kostenbesparing lijkt het ook nog eens een stuk netter wanneer het één geheel is. Voor de zitgedeeltes hebben we een hardhouten fundering gebruikt met larikshouten dekdelen. Ook hebben we hier een natuurstenen trap gerealiseerd. De trap hebben we de tuin ingebouwd zodat de ruimte op de vlonder optimaal benut wordt. Goed om nog te vermelden is dat deze mensen ruim 90m2 extra gebruiksruimte er bij hebben gekregen door de aanleg van deze walbeschoeiing.

Meer informatie

Hardhouten vlonder en walbeschoeiing in Eelderwolde

In Eelderwolde hebben we maar liefst een hardhouten vlonder geplaatst van wel 70m2. Omdat de woning vrij dicht op het water is geplaatst hebben de mensen hier gekozen voor deze oplossing. We hebben ledlampjes geplaatst in de vlonder wat zorgt voor extra sfeer. Voor het behoud van de natuurlijke uitstraling hebben we er voor gekozen om de voorkant van de vlonder niet af te werken met beschoeiing. Dit is weer goed voor het behoud van de flora en de fauna. 

Meer informatie

Kunststof walbeschoeiing en lariks vlonder Zuidhorn

In Zuidhorn hebben wij een kunststof walbeschoeiing geplaatst met daarbij een vlonder van larikshout. 

Meer informatie

Walbeschoeiing in Drachten

In Drachten hebben we een complete renovatie van de walkant gerealiseerd. Perfect voor het aanleggen van een bootje bij het drijvende hardhouten terras. Ook hebben we hier in Drachten een glazen windscherm geplaatst in combinatie met hardhouten palen.

Meer informatie

75m Walbeschoeiing voor hoekwoning in Meerstad

In Meerstad hebben we een project aangenomen van maar liefst 75m walbeschoeiing in combinatie met een kunstof vlonder. De vlonder hebben we afgewerkt met een hardhouten damwand beschoeiing. Het ophogen en aanvullen van walbeschoeiing is ook door ons gerealiseerd. De klant was zo tevreden dat we alleen al door mond op mond reclame nog eens 12 andere projecten in de Meerstad mochten doen.

Meer informatie

Kunststof beschoeiing in Leeuwarden

Voor dit project hebben we de bestaande geïmpregneerde beschoeiing vervangen met een nieuwe duurzame kunststof beschoeiing. Met ons gevarieerde aanbod in machines kunnen wij zelfs op moeilijk bereikbare plekken een degelijke beschoeiing plaatsen. Ook bij deze klant hebben wij de aanleg van de tuin inclusief vijver mogen realiseren. 

Meer informatie

Aanleg walbeschoeiing Goutum

In Goutum hebben we een nieuwe damwandbeschoeiing geplaatst met hardhouten vlonder. Daarnaast hebben we het grondwerk en de tuinaanleg verzorgd. 

Meer informatie

Walbeschoeiing en vlonderterras in Wirdum

Bij deze vrijstaande woning in een nieuwbouwwijk in Wirdum hebben wij een paalschot walbeschoeiing van ongeveer 60cm hoog geplaatst wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Deze walbeschoeiing zorgt er voor dat de tuin niet verder de sloot in spoelt. Het royale vlonderterras heeft een afmeting van 6x3m. De hardhouten beschoeiing om het terras zorgt voor een beschutte zitplek. Na de plaatsing van de walbeschoeiing was de klant overtuigd en mochten we ook de tuinaanleg verzorgen. 

Meer informatie

Kunststof walbeschoeiing in Leeuwarden

In Leeuwarden hebben we onlangs een kunstof walbeschoeiing aangelegd. De oude geïmpregneerde walbeschoeiing was aan vervanging toe. We hebben de oude walbeschoeiing vrijgemaakt en afgezaagd. De kunstof walbeschoeiing is afgewerkt met een kunststof afdeksloof en er is gebruik gemaakt van een gordingsbalk. In de hardhouten gordingsbalk zitten de ankers aan gemonteerd. Voor de veiligheid hebben we een aluminium hekwerk geplaatst.

Meer informatie

Walbeschoeiing project Kollum

Voor dit project in Kollum hebben we paalschot walbeschoeiing geplaatst. Ook hebben we een moderne en onderhoudsvriendelijke achtertuin gerealiseerd. 

Meer informatie

Aanleg kunststof walbeschoeiing

In Berltsum hebben we een kunstof walbeschoeiing aangelegd. De keuze tussen kunstof of hardhout was al snel gemaakt door onze tevreden klant. Kunststof walbeschoeiing is erg duurzaam en gaat minimaal 50 jaar mee. Waar andere bedrijven de klus niet aandurfden vanwege de hoogte van de walbeschoeiing en de beperking in de ruimte hebben wij dit project met succes afgerond.

Meer informatie

Walbeschoeiing met hardhouten vlonder

In Boornburgum hebben we een walbeschoeiing aangelegd in combinatie met een hardhouten vlonder terras. We hebben een hoogteverschil gerealiseerd voor het terras zodat onze klant er optimaal gebruik van kan maken. Het hardhouten vlonder terras is toegankelijk gemaakt door middel van een hardhouten trap. 

Meer informatie

Walbeschoeiing Leeuwarden

In Leeuwarden hebben we onlangs nieuwe walbeschoeiing aangelegd. Ook hebben we de tuin opnieuw vlak gemaakt zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de walbeschoeiing en vlonder.

Meer informatie

Walbeschoeing in Metselawier

Deze klant wou een schuur achter op de tuin hebben te staan. Door het hoogteverschil, waardoor ze veel tuinverlies hadden, was dit niet mogelijk. Door de walbeschoeiing kon de schuur achter op de walbeschoeiing staan. Voor de veiligheid van de kinderen en kleinkinderen hebben we een hardhouten hekwerk geplaatst in combinatie met gegalvaniseerd gaas. 

Meer informatie

Damwand beschoeiing in Goutum

In Goutum hebben we een nieuwe hardhouten damwand beschoeiing geplaatst. Deze wijk is ongeveer 20 jaar geleden gebouwd en daarbij heeft de gemeente gekozen voor een goedkope geïmpregneerde damwand beschoeiing. De gehele wijk is aan vervanging toe en hier is nu gekozen voor een hardhouten beschoeiing die dubbel zo lang mee gaat. We hebben gebruik gemaakt van de oude verankering. 

Meer informatie

Walbeschoeiing om gracht boerderij

Rondom de grachten van deze boerderij in Burum hebben we nieuwe beschoeiing geplaatst. In het midden hebben we een hardhouten vlonder geplaatst die een gedeelte over het water is geplaatst. De vlonder hebben we afgewerkt met een hardhouten damwand beschoeiing. De bestaande brug (heipaal) hebben we opnieuw kunnen gebruiken en voorzien van hardhouten dekdelen.

Meer informatie

Beschoeiing in Gerkesklooster

Door baggerwerkzaamheden van de gemeente is de complete beschoeiing van deze klant komen te verzakken. We hebben hier 30 meter aan paalschot beschoeiing geplaatst. De hoogte van deze beschoeiing is 1.20m. We hebben de beschoeiing opgeleverd in combinatie met het grondwerk. Ook uit dit project zijn weer 3 andere projecten uit voortgekomen waar wij de beschoeiing mochten plaatsen. 

Meer informatie

Vervangen bestaande walbeschoeiing

In Goutum hebben we een bestaande beschoeiing mogen vervangen. De oude beschoeiing was van geïmpregneerd hout waardoor het na een korte periode begon te rotten. We hebben dan ook deze bestaande beschoeiing vervangen en daarnaast de tuin opnieuw aangelegd. De bewoners van dit huis hebben nu een mooie aanlegsteiger voor de boot.

Meer informatie

Hardhouten vlonder en beschoeiing Tytsjerk

Deze woning is gebouwd op een terp. De bewoners hadden genoeg van het verzakkingen en herstraten en hebben ons ingeschakeld om een hardhouten vlonder en beschoeiing om het huis te plaatsen. Doordat onze vlonderterassen worden gefundeerd met hardhouten palen zijn deze verzakkingen voorgoed voorbij. Al onze vlonders worden voorzien van gronddoek zodat onkruid geen kans krijgt en het geheel onderhoudsvrij is.

Meer informatie

Walbeschoeiing Bedum

Omdat de oude walbeschoeiing aan het verzakken was hebben we in Bedum nieuwe paalschot walbeschoeiing geplaatst van 1.6m hoog. Deze tevreden klanten hebben geen last meer van verzakkingen.

Meer informatie

Paalschot walbeschoeiing Meerstad

Ondertussen hebben wij in Meerstad diverse paalschot walbeschoeiingen en vlonders gerealiseerd. Al onze walbeschoeiingen worden prefab in onze werkplaats gemaakt. 

Meer informatie
  • Copyright © 2018 Walbeschoeiingspecialist.nl | website powered by Taal&Digitaal