Walbeschoeiing

Als walbeschoeiingspecialist helpen wij klanten al meer dan 25 jaar met de realisatie van vlonders/steigers, walbeschoeiing, damwanden en kunststof beschoeiing. Voor iedere situatie kunnen we een passende oplossing bieden. Met onze diversiteit aan graafmachines en pontons is voor ons iedere plek bereikbaar. 

Bent u zich aan het oriënteren op het aanschaffen van nieuwe walbeschoeiing lees dan de artikelen hier onder. 

Verschillen tussen walbeschoeiing

Op het oog kan walbeschoeiing hetzelfde lijken, maar voor een specialist kan het anders zijn. Er zit namelijk veel verschil tussen walbeschoeiing en de aanleg er van. Een paalschot beschoeiing kunnen we bijvoorbeeld plaatsen tot maximaal 1.6m boven het waterpeil. Dit wordt vaak toegepast bij een slootswal. 

Walbeschoeiing aanschaffen

Wanneer u walbeschoeiing wilt aanschaffen wilt u het waarschijnlijk ook goed doen. Walbeschoeiing schaf je niet ieder jaar aan en is een investering voor de toekomst. Goed aangelegde walbeschoeiing kan dan ook jarenlang mee. Kijk dus uit voor cowboys die u een goedkope offerte bieden. Vergelijk de materialen en werkwijze en vraag eventueel naar een second opinion.

Kosten Walbeschoeiing

Bent u benieuwd naar de kosten voor walbeschoeiing? Helaas kunnen we hier niet direct antwoord op geven. Dit is namelijk afhankelijk van vele factoren. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van oude walbeschoeiing of de bereikbaarheid van de plek waar het geplaatst moet worden. Daarnaast moeten we kijken naar de wensen voor materiaal (kunststof of hout) en eventueel het ophogen van het perceel.

Moet ik vergunning aanvragen voor walbeschoeiing?

Wilt u een damwand, walbeschoeiing of aanlegsteiger laten aanleggen door ons? Dan kan het zo zijn dat er een vergunning aangevraag moet worden. Per gemeente kan dat verschillen. Soms volstaat een zogenaamde flitsvergunning voor de aanleg van beschoeiing.

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag offerte aan   Neem vrijblijvend contact op