Projecten

Vlonder met grondkering

Voor deze klant hebben wij een duurzame hardhouten vlonder met grondkering mogen verzorgen. 

Vlonder en walbeschoeiing Eelderwolde

Voor een vaste klant in Eelderwolde hebben wij een vlonder en walbeschoeiing mogen verzorgen. De hardhouten paal schot beschoeiing zorgt voor een extra stuk leefbare tuin. De vlonder zit mooi beschut en is één met natuur. 

Insteekhaven Hemelum

In Hemelum hebben wij een insteekhaven voorzien van nieuwe kunststof beschoeiing. De bestaande insteekhaven was dichtgeslibt. Wij hebben de insteekhaven voor een deel weer uitgegraven waardoor er weer een volwaardige boot in kan varen. 

Walbeschoeiing Wommels

Voor deze klant in Wommels hebben wij 18 meter nieuwe hardhouten paal schot walbeschoeiing geplaatst.

Walbeschoeiing, vlonder en steiger in Eelderwolde

In Eelderwolde hebben wij een hardhouten paalschot walbeschoeiing geplaatst. In deze nieuwbouwwijk in Eelderwolde hebben wij inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Daarbij kijken we altijd naar de wensen van de klant. Zo hebben wij bij de buren een kunststof walbeschoeiing geplaatst, vlonders en tuinen aangelegd. U kunt zien dat u bij ons aan het juiste adres bent!

Walbeschoeiing collectief de Westereen

In de Westereen hebben wij bij twee klanten de bestaande walbeschoeiing vervangen met hardhouten walbeschoeiing. Bij één klant hebben wij een hardhouten steiger geplaatst en bij de andere klant hebben wij ruimte over gehouden voor eigen inrichting. 

120 Meter kunststof walbeschoeiing

Op het bedrijventerrein de Sylsterryd in Kollum mochten wij in opdracht van de Houttwist 120 meter kunststof walbeschoeiing plaatsen. Ook hebben wij 40 meter betonnen keerwand geplaatst als afscheiding van de hardhouten vlonder met eikenhouten dekdelen. De eikenhouten dekdelen hebben we in wildverband verwerkt. Naast de beschoeiing en de keerwanden hebben wij puinverhardingen aangebracht voor de nieuw te bouwen loods. Ook hebben we de riolering voor de loods en het woonhuis voorbereid. Inmiddels hebben wij door dit project meerdere beschoeiingen geplaatst op de Sylsterryd te Kollum. 

Walbeschoeiing Gytjerk

In Gytjerk hebben wij een hardhouten paal-schot beschoeiing geplaatst. De klant had er voor gekozen om de walbeschoeiing laag te houden. De grond hebben wij weer aangevuld en de bewoners kunnen weer van hun tuin genieten.

Hoge kunststof walbeschoeiing Ternaard

In Ternaard hebben wij de tuin van een klant vergroot door kunststof walbeschoeiing te plaatsen. In overleg met de eigenaar van het weiland konden wij onze werkzaamheden via het weiland verrichten. Na het grondwerk hebben wij de tuinaanleg nog mogen doen. Wij hebben er weer tevreden klant bij!

Kunststof vlonder met hardhouten grondkering

In Eelderwolde hebben wij een hardhouten fundering met kunststof Fiberon dekdelen geplaatst. Daarnaast hebben we een hekwerk geplaatst zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen. In de massieve Fiberon dekdelen zijn de warme uitstraling van tropisch hardhout verenigd met absoluut foutvrije en onderhoudsvriendelijke duurzaamheid. Fiberon is een Amerikaans produkt wat al meer dan 1 miljoen vierkante meter heeft verkocht alleen al in de Verenigde Staten. In dit filmpje wordt ingegaan op de duurzaamheid en waarom Fiberon superieur is ten opzichte van andere composietsoorten.