Projecten

Vervangen bestaande walbeschoeiing

In Goutum hebben we een bestaande beschoeiing mogen vervangen. De oude beschoeiing was van geïmpregneerd hout waardoor het na een korte periode begon te rotten. We hebben dan ook deze bestaande beschoeiing vervangen en daarnaast de tuin opnieuw aangelegd. De bewoners van dit huis hebben nu een mooie aanlegsteiger voor de boot.

Hardhouten vlonder en beschoeiing Tytsjerk

Deze woning is gebouwd op een terp. De bewoners hadden genoeg van het verzakkingen en herstraten en hebben ons ingeschakeld om een hardhouten vlonder en beschoeiing om het huis te plaatsen. Doordat onze vlonderterassen worden gefundeerd met hardhouten palen zijn deze verzakkingen voorgoed voorbij. Al onze vlonders worden voorzien van gronddoek zodat onkruid geen kans krijgt en het geheel onderhoudsvrij is.

Walbeschoeiing Bedum

Omdat de oude walbeschoeiing aan het verzakken was hebben we in Bedum nieuwe paalschot walbeschoeiing geplaatst van 1.6m hoog. Deze tevreden klanten hebben geen last meer van verzakkingen.

Paalschot walbeschoeiing Meerstad

Ondertussen hebben wij in Meerstad diverse paalschot walbeschoeiingen en vlonders gerealiseerd. Al onze walbeschoeiingen worden prefab in onze werkplaats gemaakt. 

Hardhouten walbeschoeiing Beetsterzwaag

Deze hardhouten paal schot walbeschoeiing hebben wij geplaatst in Beetsterzwaag. De beschoeiing is 140cm hoog. De klant heeft er voor gekozen om de beschoeiing vanaf de waterkant omhoog te laten trekken. Dit zorgt voor een makkelijker te onderhouden tuin en wel 100m2  extra tuin. Ook hebben wij de walbeschoeiing afgewerkt met een hardhouten vangrail voor de robotmaaier. 

Hoge kunststof walbeschoeiing Leeuwarden

In Leeuwarden hebben wij een tuin voorzien van nieuwe kunststof walbeschoeiing van 2.20m hoog. De bewoners hebben er voor gekozen om duurzame kunststof walbeschoeiing te nemen. Daarnaast hebben wij de grond aangevuld en is de tuin 60m2 groter geworden. 

Kunststof walbeschoeiing nieuwbouwwijk Friesland

In een nieuwbouwwijk in Kollum hebben wij een kunststof walbeschoeiing geplaatst van ProLock. Het gaat om 80 meter kunststof walbeschoeiing. Door gezamelijke inkoop met de buren konden wij voor een scherpe prijs de kunststof walbeschoeiing plaatsen. Sommige bewoners hebben er voor gekozen om de walbeschoeiing laag te houden zodat het contact met het water optimaal is. Andere bewoners van deze nieuwbouwwijk in Friesland hebben er voor gekozen om de walbeschoeiing hoog te laten plaatsen zodat de tuin optimaal benut wordt. 

Kunststof walbeschoeiing Goutum

Deze tuin in Goutum hebben wij voorzien van een nieuwe kunststof walbeschoeiing. De oude hardhouten beschoeiing was aan vervanging toe. Ook deze bewoners hebben gekozen voor een duurzaam alternatief voor walbeschoeiing. Doordat we niet met de machines om het huis heen konden komen zijn wij door het water met behulp van pontons bij de walkant gekomen. Zo vinden wij altijd een oplossing voor iedere klus!

Kunststof walbeschoeiing Hoogkerk

In Hoogkerk (Groningen) hebben wij de bestaande houten walbeschoeiing vervangen door een duurzame kunststof walbeschoeiing van Prolock. Prolock is een hybride systeem en combineert een kort gerecycled kunststof scherm met langere houten palen. De schermen keren de grond, terwijl de palen sterkte geven aan de totale constructie. De lichtgewicht schermen zijn voorzien van een unieke slotverbinding, waardoor ze van bovenaf eenvoudig in elkaar schuiven. Het plaatsen van Prolock gaat daardoor eenvoudig en snel. De bewoners hadden het verzoek om de rietkraag te laten staan voor een natuurlijke uitstraling.

Kunststof walbeschoeiing Bedum inclusief tuinaanleg

In Bedum hebben wij een tuin voorzien van een strakke en duurzame kunststof walbeschoeiing. De oude houten beschoeiing was duidelijk aan vervanging toe en was al aan het doorzakken. Doordat wij ook zeer bedreven zijn in het aanleggen van tuinen hebben wij ook hiervoor een plan gemaakt en uitgevoerd. We hebben bestaande elementen zoveel mogelijk in tact gehouden. Het prieel is vakkundig met grote zorg verplaatst en teruggezet. Daarnaast hebben wij rondom de beschoeiing de bestrating weer netjes gemaakt en de grond aangevuld zodat ook deze bewoners weer jarenlang zorgeloos kunnen genieten van hun tuin.