Projecten

Steiger in Eelderwolde

Een klant waar wij afgelopen jaar een hardhouten vlonder hebben aangelegd was zo tevreden dat wij dit jaar een steiger mochten verzorgen. Deze steiger is ook weer gemaakt van duurzaam hardhout. Voordat de steiger geplaatst mocht worden moest er eerst een vergunning aangevraagd worden bij het waterschap. Zij hebben vervolgens toestemming gegeven om een steiger te plaatsen van 1.20m bij 4.70m. 

Aanleg steiger met walbeschoeiing Hoogkerk

In Hoogkerk hebben wij een tuin mogen voorzien van een nieuwe steiger met hardhouten damwand. De totale lengte van de steiger bedraagt 30 meter. 

Walbeschoeiing Irnsum

De tuin van deze twee-onder-een-kapwoning in Irnsum was totaal verwilderd. De oude walbeschoeiing was verkeerd aangelegd en was aan vervaning toe omdat hij verrot was op de waterlijn. Wij hebben de grond afgegraven en afgevoerd en de walbeschoeiing vervangen met een hardhouten paalschot walbeschoeiing. Uiteraard hebben wij vervolgens de graszoden ook nog verzorgd. Deze klant uit Irnsum is verzekerd van jarenlang plezier van deze investering. 

Walbeschoeiing en tuinaanleg Meerstad

Voor deze twee-onder-een-kapwoning hebben we de walbeschoeiing als 1 project aangelegd. Naast een grote kostenbesparing lijkt het ook nog eens een stuk netter wanneer het één geheel is. Voor de zitgedeeltes hebben we een hardhouten fundering gebruikt met larikshouten dekdelen. Ook hebben we hier een natuurstenen trap gerealiseerd. De trap hebben we de tuin ingebouwd zodat de ruimte op de vlonder optimaal benut wordt. Goed om nog te vermelden is dat deze mensen ruim 90m2 extra gebruiksruimte er bij hebben gekregen door de aanleg van deze walbeschoeiing.

Hardhouten vlonder en walbeschoeiing in Eelderwolde

In Eelderwolde hebben we maar liefst een hardhouten vlonder geplaatst van wel 70m2. Omdat de woning vrij dicht op het water is geplaatst hebben de mensen hier gekozen voor deze oplossing. We hebben ledlampjes geplaatst in de vlonder wat zorgt voor extra sfeer. Voor het behoud van de natuurlijke uitstraling hebben we er voor gekozen om de voorkant van de vlonder niet af te werken met beschoeiing. Dit is weer goed voor het behoud van de flora en de fauna. 

Kunststof walbeschoeiing en lariks vlonder Zuidhorn

In Zuidhorn hebben wij een kunststof walbeschoeiing geplaatst met daarbij een vlonder van larikshout. 

Walbeschoeiing in Drachten

In Drachten hebben we een complete renovatie van de walkant gerealiseerd. Perfect voor het aanleggen van een bootje bij het drijvende hardhouten terras. Ook hebben we hier in Drachten een glazen windscherm geplaatst in combinatie met hardhouten palen.

75m Walbeschoeiing voor hoekwoning in Meerstad

In Meerstad hebben we een project aangenomen van maar liefst 75m walbeschoeiing in combinatie met een kunstof vlonder. De vlonder hebben we afgewerkt met een hardhouten damwand beschoeiing. Het ophogen en aanvullen van walbeschoeiing is ook door ons gerealiseerd. De klant was zo tevreden dat we alleen al door mond op mond reclame nog eens 12 andere projecten in de Meerstad mochten doen.

Kunststof beschoeiing in Leeuwarden

Voor dit project hebben we de bestaande geïmpregneerde beschoeiing vervangen met een nieuwe duurzame kunststof beschoeiing. Met ons gevarieerde aanbod in machines kunnen wij zelfs op moeilijk bereikbare plekken een degelijke beschoeiing plaatsen. Ook bij deze klant hebben wij de aanleg van de tuin inclusief vijver mogen realiseren. 

Aanleg walbeschoeiing Goutum

In Goutum hebben we een nieuwe damwandbeschoeiing geplaatst met hardhouten vlonder. Daarnaast hebben we het grondwerk en de tuinaanleg verzorgd.