Projecten

Kunststof beschoeiing, hardhout en beton

Aan de rand van Kollum op het westenstijn eiland hebben wij reeds vele woningen voorzien van nieuwe walbeschoeiing en verzorgde tuinen. Bij deze woning hebben wij gebruik weer gebruik gemaakt van kunststof walbeschoeiing. Als basisbeschoeiing hebben wij gekozen voor een duurzame kunststof walbeschoeiing. Om een niveauverschil aan te brengen hebben wij gekozen voor een hardhouten damwand grondkering in combinatie met hardhouten steigers. De opdracht was om contact te houden met het water en het landschap. Dit hebben wij gedaan door een brede betonnen trap toe te passen in het ontwerp. Deze betonnen trap ligt in de lijn van de zichtlijn van de woning.

Walbeschoeiing in Bolsward

In bolsward hebben wij namens een buurtcollectief 15 tuinen mogen voorzien van nieuwe walbeschoeiing. De bewoners hadden gezamelijk gekozen voor een duurzame kunststof walbeschoeiing. Uiteraard hebben wij de bestaande tuinen weer netjes afgeleverd en kunnen de bewoners weer optimaal genieten van de tuin en de waterkant. 

Kunststof walbeschoeiing met hardhouten gording

Deze kunststof walbeschoeiing met hardhouten gording hebben wij geplaatst in Bolsward. De lage beschoeiing zorgt voor optimaal contact met het water. Bij de onderbreking in de beschoeiing kan heel handig een boot aangelegd worden. Zonder de bestaande tuin te beschadigen zijn wij weer verder gegaan naar de volgende klus!

Walbeschoeiing Beetsterzwaag

In Beetsterzwaag hebben wij het kleinste eiland voorzien van nieuwe kunststof walbeschoeiing. Het onbewoonde eiland is volgens onze gegevens het enige eiland in Beetsterzwaag en hierdoor een uniek en erg leuk project om aan te werken. De eigenaar van dit eiland was dan ook erg blij met het resultaat! 

Paal schot beschoeiing Appelscha

In Appelscha hebben wij deze paal-schot beschoeiing geplaatst. De oude beschoeiing hebben wij vervangen door een duurzaam hardhouten beschoeiing.

Paal schot beschoeiing Eelderwolde

Deze paal-schot beschoeiing hebben wij geplaatst in opdracht van een collega hoveniersbedrijf. Dit huis in Eelderwolde had nog geen bestaande beschoeiing. Ook het grondwerk hebben wij verricht. Wij hebben rekening gehouden met verschillende terassen en looppaden. Hierdoor kon de hovenier beginnen met de verdere indeling van de tuin. 

Tuinaanleg, hardhouten damwand, vlonder en trap

In het centrum van Kollum hebben wij bij deze nieuwbouwwoning voorzien van een hardhouten damwand, vlonder en een betonnen trap. Omdat er weinig ruimte aan de voorzijde van de woning was, is er voor gekozen om hier een terras te creeeren waar ze van het water kunnen genieten. 

Tuinaanleg en walbeschoeiing Zuidhorn

In Zuidhorn hebben wij de complete tuin van dit huis onder handen genomen. De bewoners kwamen bij ons voor de beschoeiing maar na een gesprek kregen zij het vertrouwen dat wij de complete tuin konden afleveren. Er is gekozen voor een hardhouten paal schot beschoeiing. Ook hebben wij een luxe buitenverblijf met glazen schuifwanden gebouwd. Het resultaat mag er zijn!

Walbeschoeiing met veranda Wirdum

In Wirdum hebben wij bestaande oude beschoeiing en coniferen verwijderd en daarvoor in plaats nieuwe duurzame hardhouten walbeschoeiing geplaatst. De veranda hebben wij prefab gebouwd in onze werkplaats in Kollum waardoor we deze binnen een dag konden plaatsen. 

Vervangen walbeschoeiing boothuis

Dit bestaande boothuis in Warten hebben wij voorzien van nieuwe kunststof walbeschoeiing. De bestaande walbeschoeiing was van geimpregneerd hout gemaakt waardoor het na ongeveer 20 jaar vervangen moet worden. Wij hebben deze beschoeiing vervangen door kunststof walbeschoeiing van Prolock. Het kunststof van de walbeschoeiing heeft een levensduur van minimaal 60 jaar!