Projecten

Kunststof walbeschoeiing Bolsward

Voor dit project in Bolsward mochten wij ook weer te water met ons machinaal. De bewoners van dit huis wilden graag duurzame kunststof walbeschoeiing en de bestaande tuin in tact laten. Wij zijn via het water aan de achterzijde van het huis begonnen met het demonteren van de bestaande houten walbeschoeiing. Doordat er meer huizen waren die meededen aan dit project konden wij voor een scherpe prijs de beschoeiing plaatsen. In totaal hebben wij 8 tuinen hier in Bolsward voorzien van nieuwe kunststof walbeschoeiing.

Walbeschoeiing Dokkum

Deze riante villa in Dokkum hebben wij voorzien van nieuwe walbeschoeiing. De één kiest voor hardhouten walbeschoeiing en de ander kiest voor een strakke en duurzame kunststof walbeschoeiing. Om het geheel te verbreken en om nog meer contact te maken met het water hebben wij een hardhouten vlonder geplaatst. Bij het plaatsen van de beschoeiing letten wij er altijd op dat de beschoeiing kaarsrecht staat. Ook hier weer een tevreden klant!

Kunststof walbeschoeiing Drachten

In Drachten hebben wij deze tuin voorzien van nieuwe kunststof walbeschoeiing. Zelfs op deze lastig te bereiken plek hebben wij er voor gezorgd dat de walbeschoeiing kaarsrecht geplaatst is.  

Walbeschoeiing en tuinaanleg in Grou

Deze tuin in Grou hebben wij voorzien van een kunststof walbeschoeiing. Op de foto's is te zien dat we de tuin maximaal uitgebreid hebben. De kunststof walbeschoeiing wordt onderbroken door een hardhouten vlonder met een hardhouten damwand grondkering. Ook hebben we grondwerkzaamheden en de complete tuinaanleg mogen verzorgen. 

Walbeschoeiing Garrelsweer (Groningen)

In het pitoreske dorp Garrelsweer in de provincie Groningen hebben wij een tuin voorzien van nieuwe kunststof walbeschoeiing. Doordat de tuin aan een doorgaande vaarroute ligt was een deel van de bestaande tuin weggespoeld. De kunststof walbeschoeiing zorgt er voor dat deze tuin beschermd is tegen de golfslag. 

Tuinaanleg en beschoeiing Kollum

In Kollum hebben wij de tuinaanleg en beschoeiing mogen plaatsen. We hebben een hardhouden vlonder geplaatst en een tuinhuis inclusief berging. De mensen hebben voor een hoge walbeschoeiing gekozen om de tuin maximaal te benutten. Om toch contact te houden met het water hebben we de vlonder geplaatst. Erg handig voor het aanleggen van een boot of te genieten van de natuur. Deze tevreden klant is bij ons gekomen door mond op mond reclame. Zo hebben wij in deze woonwijk al vele oevers mogen voorzien van nieuwe walbeschoeiing. 

Walbeschoeiing Hoogkerk

In Hoogkerk hebben wij deze tuin voorzien van een nieuwe kunststof walbeschoeiing. Naast de beschoeiing mochten wij ook het grondwerk verrichten en een nieuwe schutting plaatsen.

Walbeschoeiing met trailerhelling

Deze tuin in Bolsward hebben wij voorzien van een nieuwe kunststof walbeschoeiing met een luxe hardhouten vlonderpartij en een trailerhelling. De bewoners hebben er voor gekozen om de complete waterkant te voorzien van een vlonder. De bestaande grenen damwand grondkering is vervangen door een hardhouten damnwand.

Walbeschoeiing Bolsward

In Bolsward hebben wij deze tuin voorzien van een nieuwe kunststof walbeschoeiing. De tuin hebben wij opgehoogd en aangezien er jonge kinderen wonen hebben wij tegen de waterkant een hekwerk geplaatst. 

Voorbereiding nieuwbouw woning aan het water

Voor een nieuwbouwwoning voor een klant in Kollum mochten wij vòòr de bouw van de woning de oever aanpakken en voorzien van een kunststof walbeschoeiing. Hierdoor werd de kavel optimaal benut. Door deze kavel van tevoren goed voor te bereiden konden de bouwwerkzaamheden sneller verlopen. Daarnaast konden wij zelf beter bij het werk waardoor wij makkelijker konden werken. Ons advies is dan ook om van tevoren de grondwerkzaamheden zoveel mogelijik op orde te brengen.