Projecten

Kunststof walbeschoeiing Witmarsum

In Witmarsum hebben wij de complete slootkant van een tuin voorzien van kunststof walbeschoeiing. Wij hebben hier gekozen voor een hardhouten vlonder en een hardhouten grondkering. Na het ruimen van de tuin en de bestaande beschoeiing hebben we alles met zorg opgebouwd. Voor zover mogelijk hebben wij alles in onze werkplaats voorbereid zodat wij de klus snel geklaard hadden. 

Kunststof walbeschoeiing Grou

Deze Prolock walbeschoeiing hebben wij in Grou geplaatst. Deze kunststof walbeschoeiing is voor de bestaande beschoeiing geplaatst. Omdat de beschoeiing laag is, is hier geen verankering nodig. Daardoor is het plaatsen een stuk voordeliger. De kosten voor het plaatsen van walbeschoeiing is dan ook sterk afhankelijk van de situatie.

Kunststof walbeschoeiing Surhuisterveen

In Surhuisterveen hebben wij een kunststof walbeschoeiing met hardhouten vlonder geplaatst. Het bestaande hekwerk hebben wij gedemonteerd en weer vakkundig geplaatst. 

Hardhouten walbeschoeiing Drachten

In Drachten hebben wij een hardhouten walbeschoeiing geplaatst zodat er over de gehele breedte een tuinhuis geplaatst kon worden. Het complete plaatje is weer door ons verzorgt: Tuinaanleg, tuinhuis, grondwerk en walbeschoeiing. 

Walbeschoeiing en tuinaanleg Lemmer

In Lemmer hebben wij een complete tuin gerenoveerd. In eerste instantie kwamen wij hier voor de walbeschoeiing maar al snel kreeg de klant het vertrouwen in ons dat wij de volledige tuinaanleg konden verzorgen. Wij hebben dan ook de bestrating, beregeningsysteem, verlichting, tuinhuis, beplanting en walbeschoeiing geplaatst. Doordat wij van alle markten thuis zijn hebben wij de klant kunnen ontzorgen. Het resulteerd in een prachtige tuin met een tuinkamer, berging en fitnessruimte van 18x5 meter. 

Beschoeiing Meerstad

Voor dit project in Meerstad hebben wij een hardhouten beschoeiing geplaatst met een hardhouten vlonder. Wij hebben bloembakken geïntegreerd in de grondkering. Daarnaast hebben wij de complete tuin mogen aanleggen.