Projecten

Walbeschoeiing en vlonderterras in Wirdum

Bij deze vrijstaande woning in een nieuwbouwwijk in Wirdum hebben wij een paalschot walbeschoeiing van ongeveer 60cm hoog geplaatst wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Deze walbeschoeiing zorgt er voor dat de tuin niet verder de sloot in spoelt. Het royale vlonderterras heeft een afmeting van 6x3m. De hardhouten beschoeiing om het terras zorgt voor een beschutte zitplek. Na de plaatsing van de walbeschoeiing was de klant overtuigd en mochten we ook de tuinaanleg verzorgen. 

Kunststof walbeschoeiing in Leeuwarden

In Leeuwarden hebben we onlangs een kunstof walbeschoeiing aangelegd. De oude geïmpregneerde walbeschoeiing was aan vervanging toe. We hebben de oude walbeschoeiing vrijgemaakt en afgezaagd. De kunstof walbeschoeiing is afgewerkt met een kunststof afdeksloof en er is gebruik gemaakt van een gordingsbalk. In de hardhouten gordingsbalk zitten de ankers aan gemonteerd. Voor de veiligheid hebben we een aluminium hekwerk geplaatst.

Walbeschoeiing project Kollum

Voor dit project in Kollum hebben we paalschot walbeschoeiing geplaatst. Ook hebben we een moderne en onderhoudsvriendelijke achtertuin gerealiseerd. 

Aanleg kunststof walbeschoeiing

In Berltsum hebben we een kunststof walbeschoeiing aangelegd. De keuze tussen kunststof of hardhout was al snel gemaakt door onze tevreden klant. Kunststof walbeschoeiing is erg duurzaam en gaat minimaal 50 jaar mee. Waar andere bedrijven de klus niet aandurfden vanwege de hoogte van de walbeschoeiing en de beperking in de ruimte hebben wij dit project met succes afgerond.

Walbeschoeiing met hardhouten vlonder

In Boornburgum hebben we een walbeschoeiing aangelegd in combinatie met een hardhouten vlonder terras. We hebben een hoogteverschil gerealiseerd voor het terras zodat onze klant er optimaal gebruik van kan maken. Het hardhouten vlonder terras is toegankelijk gemaakt door middel van een hardhouten trap. 

Walbeschoeiing Leeuwarden

In Leeuwarden hebben we onlangs nieuwe walbeschoeiing aangelegd. Ook hebben we de tuin opnieuw vlak gemaakt zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de walbeschoeiing en vlonder.

Walbeschoeing in Metselawier

Deze klant wou een schuur achter op de tuin hebben te staan. Door het hoogteverschil, waardoor ze veel tuinverlies hadden, was dit niet mogelijk. Door de walbeschoeiing kon de schuur achter op de walbeschoeiing staan. Voor de veiligheid van de kinderen en kleinkinderen hebben we een hardhouten hekwerk geplaatst in combinatie met gegalvaniseerd gaas. 

Damwand beschoeiing in Goutum

In Goutum hebben we een nieuwe hardhouten damwand beschoeiing geplaatst. Deze wijk is ongeveer 20 jaar geleden gebouwd en daarbij heeft de gemeente gekozen voor een goedkope geïmpregneerde damwand beschoeiing. De gehele wijk is aan vervanging toe en hier is nu gekozen voor een hardhouten beschoeiing die dubbel zo lang mee gaat. We hebben gebruik gemaakt van de oude verankering. 

Walbeschoeiing om gracht boerderij

Rondom de grachten van deze boerderij in Burum hebben we nieuwe beschoeiing geplaatst. In het midden hebben we een hardhouten vlonder geplaatst die een gedeelte over het water is geplaatst. De vlonder hebben we afgewerkt met een hardhouten damwand beschoeiing. De bestaande brug (heipaal) hebben we opnieuw kunnen gebruiken en voorzien van hardhouten dekdelen.

Beschoeiing in Gerkesklooster

Door baggerwerkzaamheden van de gemeente is de complete beschoeiing van deze klant komen te verzakken. We hebben hier 30 meter aan paalschot beschoeiing geplaatst. De hoogte van deze beschoeiing is 1.20m. We hebben de beschoeiing opgeleverd in combinatie met het grondwerk. Ook uit dit project zijn weer 3 andere projecten uit voortgekomen waar wij de beschoeiing mochten plaatsen.