Projecten

Vervangen walbeschoeiing Dokkum

In Dokkum hebben wij de bestaande beschoeiing vervangen met een hardhouten FSC goedgekeurde walbeschoeiing. We hebben de beschoeiing met trekstangen verankerd. Door niveauverschillen te gebruiken heeft het een natuurlijke uitstraling en houden de bewoners contact met het water. 

Na het plaatsen van de hardhouten beschoeiing hebben wij hier in Dokkum de tuinaanleg verzorgd en een douglas tuinhuis geplaatst. 

Walbeschoeiing Meerstad met hardhouten zithoek en betonnen traptreden

Voor dit vrijstaande nieuwbouwhuis in Meerstad hebben wij een hardhouten beschoeiing geplaatst. Op de foto's is te zien dat de nieuwe hardhouten beschoeiing voor de bestaande beschoeiing is geplaatst. Naast de beschoeiing hebben wij het grondwerk en een hardhouten zithoek gerealiseerd zodat de bewoners contact houden met het water en eventueel een boot kunnen aanleggen. 

Kunststof walbeschoeiing Wiarda

In de nieuwbouwwijk Wiarda (Leeuwarden) hebben wij kunststof walbeschoeiing (Prolock) geplaatst. Wiarda is na Techum en Jabikswoude het derde buurtschap in De Zuidlanden ten zuidoosten van het dorp Goutum. Wij hebben bij dit project gekozen voor duurzame kunststof beschoeiing omdat dit minimaal 50 jaar mee gaat. Voor de kunststof beschoeiing hebben wij een terras gecreëerd met hardhouten beschoeiing zodat de bewoners direct aan het water kunnen genieten van hun tuin. Ook hebben wij de complete tuinaanleg + bestrating verzorgd. Gezien de winterperiode wachten we nog met het plaatsen van de trampoline, de graszoden en de beplanting.  

Paalschot walbeschoeiing Friesland

Deze hoge paalschot walbeschoeiing hebben wij mogen plaatsen in het dorp Oudwoude (Friesland). Omdat de tuin niet maximaal benut werd hebben wij een hoge beschoeiing geplaatst. De hardhouten beschoeiing schotten zijn bij in onze professionele werkplaats gemaakt. Daardoor hebben wij de beschoeiing binnen een dag kunnen plaatsen en hebben de bewoners minimale hinder ondervonden van onze aanwezigheid. De walbeschoeiing is voorzien van trekstangen en een hardhouten gordingsbalk om de krachten van het hoogteverschil op te vangen. Uiteraard mochten wij ook het grondwerk en de bestrating verzorgen. Al met al is er 80 kuub grond aangevuld. 

Hardhouten walbeschoeiing Kollum

In Kollum hebben wij een hardhouten beschoeiing geplaatst. De bestaande geimpregneerde beschoeiing stond 7 jaar en was aan vervanging toe. Door gebruik te maken van FSC gecertificeerd hardhout zal de nieuwe beschoeiing meer dan 30 jaar mee gaan. Naast de beschoeiing hebben wij een op maat gemaakte douglas tuinhuis met berging en geintergreerd houthok mogen plaatsen. Het tuinhuis is voorzien van glazen schuifdeuren waardoor de bewoners ook 's winters gebruik kunnen maken van het tuinhuis. Aangezien er ook zonnepanelen op het tuinhuis geplaatst zouden worden, hebben wij hier met de bouw van het tuinhuis ook rekening mee gehouden. Naast de beschoeiing en het tuinhuis hebben wij het grondwerk, rioleringswerkzaamheden, stroomvoorzieningen en de bestrating verzorgt. 

Walbeschoeiing Landal Natuurdorp Suyderoogh

In Landal Natuurdorp Suyderoogh hebben wij bij een vakantievilla de geïmpregneerde paalschot walbeschoeiing vervangen door duurzame kunststof walbeschoeiing. Ook hebben wij de oude geïmpregneerde vlonder vervangen door een duurzame hardhouten vlonder. In eerste instantie was de parkcomissie skeptisch ten opzichte van de kunststof walbeschoeiing maar toen we eenmaal klaar waren, waren ze erg enthousiast over de duurzame kunststof walbeschoeiing. In tegenstelling tot geïmpregneerde paalschot walbeschoeiing gaat deze kunststof walbeschoeiing niet 20 maar minimaal 50 jaar mee. 

100 Meter beschoeiing in Scharmer

Bij een administratiekantoor in Scharmer mochten wij 100 meter beschoeiing plaatsen. Ook hebben wij 1000m2 bestrating met parkeerplaatsen aangelegd. 

Tuin, walbeschoeiing en tuinhuis in Boornbergum

In Boornbergum heeft de walbeschoeiing specialist een kunststof walbeschoeiing aangelegd. Ook hebben wij een tuihuis met veranda, voorzien van alle luxe, geplaatst. Het resultaat mag er zijn!

Kunststof walbeschoeiing in Bolsward

In Bolsward hebben wij een kunststof walbeschoeiing met hardhouten gordingsbalk met verankering geplaatst.

Kunststof walbeschoeiing Hoogkerk

In hoogkerk hebben wij een kunststof walbeschoeiing geplaatst inclusief grondwerk. Door de walbeschoeiing hebben deze bewoners er 30m2 extra leefbare tuin bij gekregen.