Projecten

Hardhouten vlonder met boothelling

In de wijk Zuiderburen in Leeuwarden hebben wij de bestaande vlonder uitgebreid en voorzien van houten dekdelen en een degelijke boothelling. Door middel van een lier kan de klant de boot zelfstandig op de kade trekken. Aan de andere zijde van de tuin hebben wij nog een aanlegsteiger gerealiseerd. Om de tuin kindvriendelijk te houden hebben wij de walbeschoeiing omringd met een hardhouten hekwerk met gegalvaniseerd gaas. 

Paal schot beschoeiing Windschoten

Deze nieuwbouwwoning in Windschoten heeft jarenlang te koop gestaan omdat de tuin rondom niet voorzien was van beschoeiing. Door beschoeiing aan te brengen in de tuin is het bruikbare oppervlakte van de kavel verdubbeld en makkelijk te onderhouden. Ook hebben wij de complete tuinaanleg verzorgd.

 

Beschoeiing Heerenveen

Voor deze vrijstaande woning in Heerenveen hebben wij de oude geimpregneerde beschoeiing vervangen met duurzame kunststof beschoeiing. Op de foto's is te zien dat de oude beschoeiing niet meer in takt was. De nieuwe kunststof beschoeiing is verankert door middel van trekstangen. Dit zorgt er voor dat de beschoeiing niet weg zakt door de grond druk en de bebouwing die er op komt. In de kunststof beschoeiing zijn ronde vuren palen geplaatst. Omdat deze palen onder de waterlijn staan rotten ze niet weg en gaan ze tientallen jaren mee. 

Walbeschoeiing Boarnburgum

In Boarnburgum hebben wij een hardhouten paalschot walbeschoeiing gerealiseerd. Deze klanten waren bij ons terecht gekomen door recenties van buurtgenoten waarbij wij ook de walbeschoeiing hebben aangebracht. 

Kunststof damwand voor vijver

Voor deze vrijstaande villa in Scharmer hebben wij de vijver mogen voorzien van een nieuwe kunststof damwand. In totaal hebben wij hier 40 meter kunstof damwand geplaatst. Deze klus was binnen een week geklaard inclusief het aanbrengen en egaliseren van nieuwe aarde.

Aanleg walbeschoeiing fierljep schans

De fierljep vereniging van Buitenpost kreeg groen licht om een nieuwe jeugdschans te maken op hun trainingsterrein. Voor deze fierljep schans mochten wij de paal schot walbeschoeiing realiseren. 

Walbeschoeiing bij boerderij

Bij een boerderij hebben wij de gracht mogen voorzien van een hardhouten paalschot walbeschoeiing. 

45 Meter paal schot beschoeiing

5 Jaar geleden had deze klant nieuwe beschoeiing aan laten leggen door een erkend bedrijf. Helaas bleek dat deze beschoeiing niet goed aangelegd was waardoor zand en grond wegspoelden met als gevolg dat de fundering van het huis hierdoor verzakte. Hierdoor verzakte de aanbouw. De oude beschoeiing hebben wij verwijderd en hiervoor in plaats hebben wij 45 meter nieuwe beschoeiing verzorgd van 1.20m hoog. Na het plaatsen van deze beschoeiing hebben wij de grond aangevuld en de gehele bestrating opnieuw aangelegd. Door de verzakking was de riolering ook kapot gegaan. Ook dit hebben wij opnieuw aangelegd. Na het plaatsen van een hardhouten hekwerk, het aanbrengen van de graszoden en diverse beplanting was deze klus weer geklaard en hebben wij er weer een tevreden klant bij. Hier uit blijkt maar weer dat het plaatsen van beschoeiing specialistisch werk is!

Kunststof walbeschoeiing Heerenveen

In Heerenveen hebben wij deze duurzame kunststof damwand geplaatst. Deze overbescherming is gemaakt uit een 100% gerecycled kunststof en het biedt een volwaardig en uitermate duurzaam alternatief voor oeverbescherming uit staal of hardhout. De levensduur van deze kunststof walbeschoeiing is minstens 50 jaar. Dit komt omdat de palen van deze beschoeiing niet in aanraking komen met zuurstof. 

Kunststof walbeschoeiing Wirdum

Deze kunststof walbeschoeiing met hardhouten gordingsbalk en hardhouten afdekplank zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Binnen een dag hebben wij de oude beschoeiing vervangen door deze kunststof walbeschoeiing.