Projecten

Walbeschoeiing en tuinhuis met veranda Opeinde

Walbeschoeiing en tuinhuis met veranda Opeinde

In Opeinde hebben wij voor 2 woningen de walbeschoeiing mogen vervangen door nieuwe FSC gekeurde hardhouten damwandwalbeschoeiing. De bewoners kunnen nu hun boten op een veilige manier aanmeren in hun prive haven. Om extra oppervlakte te creeeren hebben achteraf langs de steiger een grondkering gerealiseerd. Hierdoor hebben wij het hoogteverschil kunnen opvangen. Naast de hardhouten steiger hebben wij een robuuste larikshouten tuinhuis met veranda gebouwd. 

Kunststof walbeschoeiing Kollum

In een nieuwbouwwijk in Kollum hebben wij een tuin voorzien van kunststof walbeschoeiing. Deze kunststof walbeschoeiing heeft een levensduur van minstens 50 jaar. Naast de beschoeiing mochten wij ook de grondwerkzaamheden en de tuin inrichten. 

Kunststof walbeschoeiing Stiens

Bij een klant aan de Staande Mastroute nabij Stiens hebben wij een kunststof walbeschoeiing mogen realiseren met daarbij een aanlegsteiger en een terras bij het water. Daarnaast mochten wij een luxe larikshouten carport plaatsen.

Walbeschoeiing Sint Nicolaasga

Walbeschoeiing Sint Nicolaasga

In Sint Nicolaasga hebben we bestaande betonnen walbeschoeiing vervangen met een hardhouten damwand beschoeiing. Na het realiseren van de walbeschoeiing mochten we ook het grondwerk en de tuinaanleg verzorgen.

Walbeschoeiing en steigers de Wilgen nabij Drachten

Voor een klant die woonachtig is in de Wilgen (nabij Drachten) hebben wij de aanleg van kunststof walbeschoeiing, steigers en een boothelling mogen verzorgen. Daarnaast mochten we ook het grondwerk verzorgen. 

Hardhouten vissteiger Schildmeer Steendam

Deze vissteiger is voorzien van hardhouten palen van wel 8 meter lang. Reden hiervoor is dat de ondergrond bestaat uit veen. Deze werkzaamheden zijn vanuit het water uitgevoerd met behulp van een grote rups kraan. Wij hebben deze vissteiger in opdracht van Oosterhof Holman en waterschap Hunze en Aa´s uitgevoerd.

Walbeschoeiing Drachten

Deze sterk verwilderde tuin in drachten kon wel een opknapbeurt gebruiken. Na het leeghalen van de tuin bleek dat de gehele walbeschoeiing aan vervanging toe was. De walbeschoeiing is de basis van uw tuin. Voordat u de tuin gaat aanleggen moet eerst de walbeschoeiing aangelegd worden. 

Damwand en steiger in Uitwellingerga

In Uitwellingerga hebben wij 25 meter damwand van 5cm dik geplaatst. De oude steiger was aan vervanging toe. Deze hebben wij verwijderd en in plaats hiervoor hebben wij een nieuwe aanlegsteiger geplaatst. Deze is voorzien van 45mm dik hardhouten dekdelen. Dit geeft het geheel een robuuste uitstraling en heeft een lange levensduur. 

Kunststof walbeschoeiing Kollumerzwaag

In Kollumerzwaag hebben wij oude geïmpregneerde beschoeiing vervangen door duurzame kunststof walbeschoeiing. 

Kunststof walbeschoeiing met hardhouten steiger

Voor een tevreden klant in Heerenveen hebben wij 20 meter kunststof walbeschoeiing verzorgd. De tuin was aan vervanging toe en hebben deze dan ook grondig aangepakt. Naast de kunststof walbeschoeiing hebben wij dan ook de complete tuinaanleg gedaan. Hier is gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals hardhout, kunststof en natuursteen. Dankzij de duurzame ledverlichting kunnen deze mensen ook 's avonds genieten van deze tuin.